Foto's van de school juli 2022

In juli 2022 is de school bezocht door Henk en Marian Alberts. Zij hebben kennisgemaakt met het nieuwe hoofd van de school. Ze hebben gezien dat de school er over het algemeen nog goed uitziet. Er is wel besloten de school opnieuw van een verfje te voorzien. Voor de Gambiaan is het belangrijk dat de school er nog staat. Voor ons moet de school er ook netjes uitzien. Daarbij met goed onderhoud hopen we lang met het gebouw te kunnen doen.

De eerste gebouwen van de school staan er sinds 2008. Op het dak liggen golfplaten. Die zijn van een mindere kwaliteit. Zo dun als die platen zijn. Op sommige plaatsen zien we nu rond de spijkers, waar de platen mee vastgezet zijn, dat er door roest wat gaatjes zijn ontstaan. Daarom is nu opdracht gegeven om een zwaardere kwaliteit platen te monteren en om rubberdopjes onder de spijkers te maken. Daardoor verwachten we dat het langer zal standhouden.

De auto van de school is nu 10 jaar gebruikt. We hebben de auto 2e hands aangeschaft. Nu bleek dat er vaak en duur onderhoud nodig was. Hij is daarom verkocht en er is een 'nieuwe' gekocht. Het is nu een busje geïmporteerd uit Finland. Men heeft er ramen in gemaakt en er zijn bankjes in gezet. Daardoor kunnen er nu 11 personen tegelijkertijd vervoerd worden. Doordat de school gegroeid is moeten er meer leraren opgehaald worden.

Er zijn enkele foto's van de school gemaakt.