Najaar 2022

Uitleg bij de foto's die via de link onderaan dit bericht te bekijken zijn.

De auto waarmee de leerkrachten worden vervoerd was aan vervanging toe, aangezien het aantal leerkrachten is uitgebreid moest de auto een maatje groter en hebben we nu een busje met 12 zitplaatsen. In het filmpje zie je hoe groot de plassen zijn tijdens het tregenseizoen. Gelukkig zie je nu niet hoe diep ze ook kunnen zijn.

Na 2 jaar corona was er wel wat achterstallig onderhoud, het dak van het oudste gedeelte moest vervangen worden. In de zomervakantie zijn er nieuwe golfplaten geplaatst.

De kleuter en basisschool moesten zowel van binnen als van buiten opnieuw geschilderd worden, dat kan alleen in een langere vakantie periode en is dus ook in de zomervakantie  aangepakt. Alles ziet er nu weer strak uit.

Door het groeiend aantal leerlingen moesten we 6 nieuwe toiletten bouwen bij de kleuter- en basisschool om aan de eis te voldoen. Voor de leerkrachten 2 toiletten en voor de leerlingen 4. Met een mooi gebouwtje is dit probleem ook weer opgelost.

Voor al deze werkzaamheden moesten de materialen vanuit de stad per vrachtauto vervoerd worden.

Het voortgezet onderwijs is uitgebreid met een extra leerkracht voor handvaardigheid. Zij richt zich vooral op de vrouwelijke leerlingen door lessen te geven in breien, borduren, naaien en koken.

De adjunct directeur van het V.G.Z. is aan de universiteit afgestudeerd in wiskunde en heeft het hoogst aantal punten gescoord, Hiervoor heeft hij een Award ontvangen. voor foto's klik hier. en hier